Rekrytering / Tjänst

Serviceinriktad handläggare till Planering Nät

Serviceinriktad handläggare till Planering Nät
Arbetsbeskrivning
Gillar du att få saker gjorda? Vill du vara med och bidra när Uppsala utvecklas? Vi söker dig som vill bli en del av vår trevliga grupp och delta i utvecklingen av Uppsala Vattens verksamhet.
Sektion Planering Nät inom avdelningen VA-Nät arbetar med att förvalta och utveckla vårt VA-ledningsnät. Vi söker dig som vill vara en del av vår arbetsgrupp om 13 medarbetare i vårt arbete med att bidra till hållbara VA-lösningar i ett växande Uppsala.
I rollen arbetar du med att hantera frågor och förmedla information om våra VA-ledningsnät. Du arbetar till stor del självständigt men samverkar också med kollegor inom sektionen och bolaget. Tillsammans löser vi uppgifter och utvecklar verksamheten.

Ansvarområde
Du deltar i arbetet att hantera och fördela inkommande frågor från kund med fokus på information om våra VA-ledningsnät. Du förmedlar information om vårt VA-ledningsnät och fungerar som ansvarig för leverans av kartunderlag till interna och externa intressenter.

Du svarar för information som lämnas via tjänsten Ledningskollen och för hantering av kommunens internremiss för grävarbeten i närheten av VA-ledningsnätet. Du administrerar ansökningar av grävtillstånd för Uppsala Vattens egna arbeten. Arbetet utförs till stor del i verktygen ArcGIS och i AutoCad. I tjänsten ingår dokumentation av ärenden och diarieföring. Tillsammans med dina kollegor arbetar du med att förbättra och förenkla våra arbetssätt.

Personliga egenskaper
Som person är du serviceinriktad och strukturerad. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift samt inger förtroende och skapar goda relationer. God förmåga att samarbeta är en förutsättning då arbetet innebär många kontakter inom bolaget och kommunen samt med fastighetsägare, konsulter och andra externa intressenter.

Du är nyfiken och lyhörd och vill lära nytt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av ärendehantering och kundkontakter. Genomförda studier inom geografiska informationssystem, GIS, är en stor fördel liksom relevant arbetslivserfarenhet från VA-branschen eller annan ledningsägares verksamhet. Kompetens inom ArcGIS eller andra GIS-verktyg samt CAD-verktyg är en starkt meriterande.
Du har god teknisk förståelse och ett intresse för kartor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Ansökan
Omfattning: Heltid, tjänsten övergår till en tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 2020-03-02.

Har du frågor är du välkommen att kontakta sektionschef Elin Jansson, elin.jansson@uppsalavatten.se, 018-727 93 18.
Facklig kontakt: Anders Nilsson, Akademikerföreningen 018-727 92 92

För att ansöka skickar du in ett cv och personligt brev via vår webbsida: https://www.uppsalavatten.se/om-oss/foretaget/jobba-hos-oss/
Vänta inte med att skicka in din ansökan då intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Bakgrundskontroll komma att användas som ett komplement i urvalsprocessen. För närvarande pågår ett arbete med att anpassa bolagets verksamhet till ändrade omvärldsförutsättningar. Detta medför att tjänsten kan komma att inplaceras i säkerhetsklass, viket då innebär att du kan behöva genomgå en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585).
Vad erbjuder Uppsala Vatten dig?
En varierande och utvecklande roll där du blir viktig del i teamet. Vi uppmuntrar idéer, eftersom vi ständigt vill bli bättre och värnar om att jobba utifrån en hög integritet. Det är såklart också viktigt att du trivs hos oss och att du har kul på jobbet!

Du får vara med och forma morgondagens Uppsala! Att jobba hos Uppsala Vatten och Avfall AB innebär att vara i en framtidsbransch och att vara delaktig i att utveckla och säkerställa de mest grundläggande och absolut nödvändiga funktionerna i ett hållbart Uppsala.

Om Uppsala Vatten
Uppsala stad växer och vi behöver fler medarbetare till vårt uppdrag, att ge kommunens hushåll och företag högkvalitativa tjänster inom VA och avfallshantering. Uppsala Vatten och Avfall AB är ett helägt kommunalt bolag som ansvarar för den kommunala VA- och avfallshanteringen inom Uppsala kommun. Vårt mål är att aktivt bidra till ett hållbart samhälle.
Verksamheten omfattar hantering av dricksvattenförsörjning, avloppsvattenhantering, hämtning av hushållsavfall, produktion av biogas samt återvinning av avfall. Uppsala Vatten omsätter cirka 550 miljoner kr per år och har cirka 230 medarbetare.
Uppsala Vatten ger dig rent vatten och smarta kretslopp i ett växande Uppsala.
https://www.uppsalavatten.se